Diensten op maat voor uw project

Uw project van A tot Z afwerken? Dat is onze job! Ons ervaren team van professionals heeft z’n gereedschap al in de hand om uw woning onder handen te nemen.

Uw project van A tot Z plannen en uitvoeren

Na heel wat jaren heeft Tegelproject een uitstekende reputatie opgebouwd door onze service en kwaliteit. Hierdoor zijn de activiteiten van Tegelproject veel uitgebreider dan de bedrijfsnaam doet vermoeden. U kan beroep doen op tegelproject voor zowel kleine werken als voor totaalprojecten van a tot z.

Tegelproject werkt samen met vakmensen die elk hun eigen specialisatie hebben. Tijdens het volledige proces, van begin tot eind, blijven wij met u in contact. Dit kunnen we omdat we zelf instaan voor de coördinatie en samenwerken met een team van ervaren en stipte mensen.

Wij leggen tegels volgens de regels van de kunst

Het plaatsen van tegels is een werk dat voorbereiding, precisie en ervaring vereist. Bij Tegelproject zijn we reeds meer dan 20 jaar actief in het vak en kunnen we voor (bijna) elke situatie een geschikte en doeltreffende oplossing bieden. 

Niet zeker welke tegel past bij uw project? Informeer u vrijblijvend bij Tegelproject voor onze adviseringsdienst. Tevens kan u onze toonzaal bezoeken en kiezen uit 200+ verschillende soorten tegels

Hoe gaan wij te werk?

Elk project is uniek bij Tegelproject, maar steeds met dezelfde garanties:
vakmanschap, ervaring, communicatie en een correcte prijs.

Vraag uw offerte

Bezorg ons meer informatie over uw project en uw wensen.

Plan uw project in

We bespreken samen wanneer we uw project kunnen opleveren.

Sit back & relax

Bij Tegelproject ervaart u een project zonder zorgen, dat is onze garantie.

De juiste tegel
op de juiste plaats

Niet zeker welke tegel geschikt is voor de toepassing van uw project? Hoe moet u de tegel onderhouden? Welke kleuren zijn geschikt voor uw project? Dit zijn vragen die onze tegelexperts kunnen beantwoorden. 

Neem contact op en maak een afspraak met Tegelproject voor advies.

Uw tegels aankopen bij een betrouwbare partner

Tegelproject staat sinds 2003 garant voor kwaliteit en expertise in tegels. In onze toonzaal ontdekt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle tegels, voor zowel buiten als binnen.

In de showroom vindt u vloertegels, wandtegels (keramische, glasmozaïek, tegelmozaïek en tegels in natuursteen). Wij onderscheiden ons door alle formaten aan te bieden, denk hierbij aan standaard kleine tegels tot unieke tegels van 1-3 meter. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u een uitgebreide en verhelderende uitleg krijgt bij alle tegels.

Niet zeker welke tegel past bij uw project? Informeer u vrijblijvend bij Tegelproject voor onze adviseringsdienst.

Tegelproject realisaties

Benieuwd wat meer dan 20 jaar ervaring betekent voor uw project? Ontdek het hier.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van promoties, updates en ontwikkelingen.