De partner voor al uw tegels en renovaties

20+ jaar ervaring in de bouw- en renovatiesector, samen met duidelijke communicatie, goede service voor, tijdens en na het project maken ons een betrouwbare partner voor al uw projecten.

Tegelproject staat voor service, kwaliteit en precisie.

Bij Tegelproject voeren we alle soorten projecten uit, of het nu gaat om uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw: wij streven naar een persoonlijke toets in elk project. Zo voelt u zich thuis, op uw gemak en straalt u dat als bedrijf ook uit naar uw klanten.

Bij elk project vinden we een open, duidelijke communicatie zeer belangrijk. Het stelt ons in staat om een correcte offerte op te maken, goede afspraken te maken en onze job binnen de vooropgestelde wensen en deadline uit te voeren.

Na elk project blijven wij altijd beschikbaar naar onze klanten toe, de dienst Naverkoop is erop afgestemd om klanten te blijven adviseren, ondersteunen en algemene tevredenheid te bekomen.

Zo gezegd, zo gelegd!

Tegelproject houdt zich aan het principe “belofte maakt schuld”. Hierdoor houden wij ons bijzonder goed aan onze afspraken en bieden we de best mogelijke service aan onze klanten.

Een authentiek familiebedrijf

Tegelproject werd in 2003 opgericht door Gino en Kristel. De afgelopen 20 jaar heeft het bedrijf een groei gekend op basis van goede service, precisiewerk en correcte afspraken. 

Enkele belangrijke mijlpalen voor Tegelproject:

2003 • Tegelproject werd opgericht

2003 • Eerste medewerker

2010 • Eerste toonzaal

2020 • Opening nieuwe toonzaal

2023 • Zoon vervoegt de onderneming